Společně malujeme svět

Domov pro matky s dětmi v Hodoníně se pod vedením pracovnice Bc. Miroslavy Hudečkové zúčastnil výtvarné soutěže pod názvem „Společně malujeme svět“ na téma „Čáry a kouzla“, kterou pořádal již třetím rokem azylový dům při Diakonii CCE v Litoměřicích. Byla to pro nás výzva, protože se sejdou díla dětí a maminek z azylových domů z celé ČR.

Celkem bylo vyhlášeno 6 kategorií. Čtyři rozdělené podle věku dítěte, poté jedna kategorie pro společná díla a nakonec jedna kategorie pro díla od žen.

A že jsme se k tomu postavily vskutku zodpovědně, se odrazilo i v ocenění odborné poroty. Úspěšné byly hned 3 obrázky, a to v kategorii pro děti od 6 – 12let získal Mirek 3. místo, v kategorii samostatné ženy 2. místo a v kategorii pro ty nejmenší, kterým pomáhala maminka, jsme obdrželi to nejvyšší ocenění, na 1 místě skončila Natálka a Ivánek s maminkou.

Výhercům blahopřejeme a děkujeme všem, kdo reprezentoval náš domov.

Také děkujeme i všem sponzorům a příznivcům Domova pro matky s dětmi, kteří nám umožňují rozvíjet schopnosti a dovednosti našich klientů.